Administratiekantoor Breed Inzetbaar


Administratiekantoor Breed Inzetbaar is een administratie- en advieskantoor voor het gehele MKB waarbij persoonlijke benadering gecombineerd wordt met een vakkundige aanpak. 
Door te luisteren naar de klant leveren wij administratieve dienstverlening op maat. Afhankelijk van de wens kunnen wij de gehele administratie van uw onderneming of alleen de controles, jaar-afronding en de aangiften naar de belastingdienst verzorgen.

Zowel voor starters als voor bestaande ondernemingen bieden wij hoogwaardige kwaliteit tegen gunstige tarieven.

Ook de particuliere klant kan bij ons terecht voor advies en belastingzaken.

Ons kantoor is gevestigd in het buitengebied van Oudega (tussen Drachten en Leeuwarden) maar mede door de ontwikkeling van online boekhoudsystemen, komen de klanten uit het hele land.

Wilt u weten wat Administratiekantoor Breed Inzetbaar voor u kan betekenen? Kennismakingsgesprekken zijn bij ons altijd kosteloos, dus neem gerust contact op: 0511-539486 of via info@breedinzetbaar.nl

Openingstijden Breed Inzetbaar
Maandag - Vrijdag: 8.00 - 17.00 uur

Administratiekantoor Breed Inzetbaar is deelnemer van de Fair Trade ondernemers van gemeente Smallingerland.


 

Laatste nieuws

Het kabinet verlaagt tijdelijk de omzetbelasting op energie om zo tegemoet te komen in stijgende energiekosten.

» Lees verder

Startende ondernemers kunnen de tegemoetkoming vaste lasten (TVL) aanvragen voor het 4e kwartaal van 2021 en het 1e kwartaal van 2022

» Lees verder

Met ingang van 1 januari 2023 schaft het kabinet de Fiscale Oudedagsreserve (FOR) af. De FOR is een regeling waarbij zelfstandig ondernemers fiscaal gunstig geld apart kunnen zetten, door een deel van de winst vrij te stellen van winstbelasting. 

» Lees verder